Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu spune că procurorii DNA vor face arestări în rândul liberalilor 1
Ultima Ora #DNA ciolacu orban Politic psd

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu spune că procurorii DNA vor face arestări în rândul liberalilor

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, apreciază că ”DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de guvernul PNL” .

Ciolacu a spus la B1 Tv, ce părere are despre informaţiile conform cărora mai mulţi lideri social-democraţi vor fi subiectele unor dosare deschise de DNA, Marcel Ciolacu a promis că formaţiunea pe care o conduce ca interimar nu va promova măsuri precum amnistii sau graţieri.

”Întotdeauna când au tăbărât pe PSD înainte de alegeri a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere”, a afirmat liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu a apreciat, de asemenea, că la DNA vor fi deschise multe dosare care vor avea ca obiect modul în care s-au făcut achiziţii în perioada pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

”Ce îmi cereţi dumneavoastră mie, să mă duc să îmi dau foc în faţa DNA-ului? Eu cred că DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de Guvernul PNL. Nu o să comentez niciodată o decizie a unei instanţe”, a adăugat Ciolacu,conform news.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.