Lideri PSD, întâlnire fără Dăncilă. ”Sper să nu fie o mișcare pucistă” 1
Dăncilă, mesaj pentru Mircea Geoană la miez de noapte. N-a putut aștepta
Ultima Ora Politic

Lideri PSD, întâlnire fără Dăncilă. ”Sper să nu fie o mișcare pucistă”

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, că știa de întrevederea unor lideri social-democrați în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar că speră ca în partid să nu apară ”o nouă mișcare pucistă”.

”Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă, motivând faptul că nu a participat la ședința unor lideri social-democrați care a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Întrebată despre informațiile potrivit cărora participanții la întrevederea din biroul lui Marcel Ciolacu vor schimbarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al partidului, Dăncilă a răspuns: ”Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”.

La întâlnirea care a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, din Camera Deputaților, au participat membrii importanți ai PSD, printre care Gabiela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, precum și 25 de lideri de filiale județene ale PSD.

CEx al PSD va avea loc, vineri, la ora 18.30.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.