Lider PSD, explică de ce a trădat partidul la moțiune. Ce spune despre Viorica Dăncilă 1
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Politic

Lider PSD, explică de ce a trădat partidul la moțiune. Ce spune despre Viorica Dăncilă

Fostul lider al PSD, deputatul Gabriel Petrea, a produs stupoare în PSD, în momentul în care a votat moțiunea de cenzură. Petrea a explicat că mulți din PSD au încercat să-l convingă să nu facă acest gest, însă el i-a întrebat care este viitorul partidului și nimeni nu a știut ce să-i spună.

”Bun, eu am plecat de la TSD, de pe o poziție care-mi asigura un loc în viitorul Parlament, dar am ales să fac asta pentru a trage un semnal de alarmă, pentru că mergând zi de zi și întâlnindu-mă cu tinerii nu aveam ce să le mai răspund, nu știam ce să le mai spun. Uitați-vă câți tineri ies în campanie alături de candidatul PSD, uitați-vă câți cred în victorie și câți cred în candidat. Adică dacă nici membri de partid nu cred în tine, ce pretenție să mai ai de la votanți? A fost o soluție greșită și care va avea rezultate pe măsură (…) Majoritatea celor din partid știau că voi vota moțiunea și au încercat să-mi spună să stau, să nu plec. I-am întrebat: bun, stau, dar ce facem în continuare? Nimeni nu a știut să-mi spună ce vom face în continuare.”, a spus Gabriel Petrea, la ”Starea Nației”, de la Prima TV.

Petrea a mai precizat că activează în grupul Pro Europa din Parlament, dar încă nu s-a înscris în Pro România fiind în discuții cu liderii partidului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.