i
Ultima Ora Politic

Lider PSD, declarație uluitoare. ”Dacă aș fi președinte, l-aș grația imediat pe Dragnea”

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că dacă ar ajunge președintele României l-ar grația pe Liviu Dragnea „în mod cert”. „Nu este normal ca Liviu Dragnea să stea la pușcărie și toți cei în cârca cărora au fost puse prejudicii de zeci de milioane de euro sunt toți în libertate”, susține Buzatu.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, răspunzând la o întrebare, că dacă ar ajunge președintele României l-ar grația pe Liviu Dragnea „în mod cert”, dacă ar exista o solicitare în acest sens.

„Nu este normal ca Liviu Dragnea să stea la pușcărie și toți cei în cârca cărora au fost puse prejudicii de zeci de milioane de euro sunt toți în libertate. Eu nu cred că a fost o conspirație în cazul lui Liviu Dragnea, dar foarte multă lume s-a lăsat cucerită de o anumită percepție, indusă, și în felul acesta, Liviu Dragnea, care a făcut multe greșeli, dar a făcut și lucruri extraordinare pentru țară, a fost condamnat”, a spus Buzatu.

Liderul vasluian face referire la o declarație a președintelui PSD, Viorica Dăncilă, care a spus că nu l-ar grația pe Dragnea dacă ar ajunge președinte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.