Liberalii și-au stabilt candidații la parlamentare! Doi miniștrii din Guvernul Orban, nu vor candida 5
Ultima Ora Politic

Liberalii și-au stabilt candidații la parlamentare! Doi miniștrii din Guvernul Orban, nu vor candida

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, că toţi miniştrii din Guvernul României, cu două excepţii, vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea liberalilor.

„Dintre miniştri, candidează toţi miniştrii, cu două excepţii: domnul Marcel Boloş – dumnealui este liberal, dar este preot misionar şi nu poate ocupa funcţia de deputat pentru că preferă să slujească – şi domnul Aurescu, care este diplomat de carieră, unde nici nu am discutat.

În rest, toţi miniştrii sunt candidaţi.

Domnul Ciucă este pe locul 1 la Senat în Dolj, tot la Dolj candidează la deputaţi domnul ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Violeta Alexandru candidează pe locul 2 la Cameră în Bucureşti, doamna ministru Monica Anisie pe locul 3 la Senat în Bucureşti, domnul ministru Cîţu pe locul 1 la Senat.

De asemenea, tot la Bucureşti, pe locul 2, este domnul Sorin Câmpeanu

Domnul Ionuţ Ştefan este candidat pe locul 1 la Camera Deputaţilor pe lista PNL Vrancea, tot acolo candidează şeful Cancelariei, domnul Ionel Dancă”, a spus Orban.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii