https://www.youtube.com/watch?v=FxP3UC_3X8M
Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. Liberalii din Germania solicită oficial excluderea lui Tăriceanu din ALDE Europa. Motivul: „Sprijină corupția”

Liderul liberalilor din Germania, Christian Lindner, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune a postului public german Das Erste ca va cere excluderea ALDE Romania din ALDE Europa.

Lindner a declarat (aici) in fata lui Manfred Weber, lider al europarlamentarilor PPE, ca partidul sau, FDP, va cere excluderea lui Tariceanu din ALDE Europa. El l-a acuzat pe Tariceanu ca isi aduce aportul la distrugerea statului de drept si ca sprijina coruptia.

Presedintele ALDE Europa, Guy Verhofstadt, a criticat foarte dur puterea de la Bucuresti pentru masurile promovate in domeniul justitiei. Guy Verhofstadt, a transmis, pe 15 ianuarie, ca in cazul in care formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu sustine aplicarea in totalitate a recomandarilor Comisiei de la Venetia in privinta legilor justitiei si ONG-urilor va avea ”un loc binemeritat in interiorul familiei ALDE, daca nu, nu”. El a mai afirmat ca liberalii romani, cu referire la partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, au promis sa urmeze aceasta cale si ca se asteapta sa actioneze ca atare.

”Daca vor face acest lucru vor avea un loc binemeritat in interiorul familiei ALDE. Daca nu, nu”, a avertizat Verhofstadt.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.