Ultima oră. Jandarmii au pedepsit protestatarii. Ce transmit oamenii lui Carmen Dan
Ultima Ora Justiție Politic Social

Le este frică! Jandarmeria a început deja să amenințe protestatarii: Vom lua toate măsurile necesare

Jandarmeria Capitalei anunță ca protestul din Bucuresti nu este autorizat, facand apel la oameni ca manifestarea sa ramana una pasnica. Jandarmii spun că vor lua toate masurile necesare pentru prevenirea incidentelor. Cateva sute de persoane s-au strans deja in Piata Victoriei.

LIVE din Bucureşti – ABROGAȚI ȘI APOI PLECAȚI – am pornit spre Piaţa Victoriei."Libertate!", "Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!". "Justiţie, nu corupţie!" scandează oamenii de bună credinţă, care vor să trăiască într-o ţară liberă."E ţara mea şi vreau ca în ţara mea copilul meu să trăiască bine!"#democraţie #libertate

Publicată de Rezistența TV pe Duminică, 24 februarie 2019

„Pentru organizarea acestei manifestații nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunțată pe rețelele de socializare, în mediul online și în mass-media.

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea și liniștea publică și va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfășurării acestei manifestații.

Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituțiilor publice, folosirea drumurilor precum și celelalte activități cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat.

Am observat că în spațiul public au circulat mai multe informații și știri false cu privire la numărul de jandarmi angrenați în această misiune, cu scopul de a crea emoție și a crește gradul de tensiune în rândul celor interesați să participe la această manifestație. Infirmăm, încă o dată, aceste știri!

Recomandăm participanților să respecte indicațiile și recomandările forțelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul pașnic și fără încălcarea normelor legale!”, transmite institutia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.