Le dă la temelie: Cioloș preia controlul Teleormanului de la PSD 1
Ultima Ora Politic

Le dă la temelie: Cioloș preia controlul Teleormanului de la PSD

Dacian Cioloș a decis, împreună cu echipa PLUS din Teleorman, să mai facă o vizită în mediul rural din Teleorman, urmărind să ajungă mai ales în comuna Necșești, desemnată oficial drept cea mai săracă unitate administrativ-teritorială din România. Intenția lui Cioloș este aceea de a discuta cu oamenii din zonă despre căile prin care se poate scădea gradul de sărăcie în județ și de a scăpa de influența nefastă a PSD în acestă zonă, scrie liberinteleorman.ro.

Echipa PLUS din Teleorman anunță o plimbare “la pas” în mediul rural teleormănean, împreună cu Dacian Cioloș pentru ziua de joi, 29 august. Cu două ore în urmă, echipa a ajuns în comuna Necșești, desemnată de Ministerul Dezvoltării în anul 2013 drept “cea mai săracă unitate administrativ-teritorială din România.”

În informarea transmisă presei locale din Teleorman, echipa de comunicare a PLUS Teleorman susține că temele dezbaterii sunt eradicarea sărăciei și instituirea dezvoltării.

Vom discuta despre eradicarea sărăciei și despre cum putem aduce bunăstarea în satul românesc, aceasta fiind una din temele pe care le-a abordat Dacian Cioloș în moțiunea programatică. Vă informăm că Dan Barna și Dacian Cioloș compun tandemul Președinte – Premier al Alianței USR – PLUS.”, se arată în comunicatul PLUS Teleorman.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.