Lansare Geekmall.ro in Romania. Un nou magazin online pentru pasionatii de tehnologie 7
Ultima Ora Economic Social

Lansare Geekmall.ro in Romania. Un nou magazin online pentru pasionatii de tehnologie

Geekmall.ro este noul online concept store tip Smart home, cu oferte speciale pentru fiecare din noi acasa si la birou.Incepand din luna iulie puteti achizitiona produse de ultima generatie ale unor branduri precum:Tronsmart, Xiaomi, Aquara, Jimmy, Kugoo, Mijia, Yeelight, Amazfit, Oppo, Smart4u, Livall, 360, Nexfan, recunoscute pe plan international pentru investitiile in inovatie.

Lansare Geekmall.ro in Romania. Un nou magazin online pentru pasionatii de tehnologie 8

Geekmall.ro este dedicat celor care aleg shopping-ul online si apreciaza siguranta si confortul plasarii comenzilor de oriunde. Avand un depozit local, automatizat, Geekmall.ro livreaza rapid, din stoc, toate produsele comercializate.

Gama de produse comercializate este diversificata: ventilatoare si aparate de racire a aerului, aspiratoare robot, senzori de monitorizare si securitate, telefoane mobile inteligente, trotinete electrice, boxe wireless, sisteme smart home, aspiratoare verticale inteligente, bratari fitness, purificatoare aer, camere de securitate, plafoniere si becuri inteligente, alte produse smart utile pentru orice casa sau birou.

De exemplu, unul din cele mai interesante produse de sezon care iti asigura confortul in zilele caniculare de vara, este Mini Racitor aer portabil Nexfan Air Cooler UV cu functii de racire, umidificare si purificare aer.

Lansare Geekmall.ro in Romania. Un nou magazin online pentru pasionatii de tehnologie 9

Geekmall.ro va avea in fiecare saptamana promotii si lansari de produse noi, produse de ultima generatie, best-sellere in Statele Unite, Europa  si Asia.Portofoliul se va dezvolta in fiecare luna cu produse de sezon.Pe langa un raport excelent calitate-pret, saptamanal vor fi disponibile “Oferte speciale”, produse noi, oferte tip pre-comanda, produse la preturi accesibile astfel incat oricine isi doreste sa se alinieze la trendul smart home sa isi poata construi imediat ecosistemul dorit.

Toate produsele comercializate au documentatia in limba romana, avize de comercializare pe piata UE si, cel mai important, au asigurate garantia si service in Romania.

Lansare Geekmall.ro in Romania. Un nou magazin online pentru pasionatii de tehnologie 10

Asistenta clienti, telefonic si online (email, social media, blog) este asigurata de personal cu experienta si in permanent contact direct cu producatorii pentru a oferi exact informatiile de care aveti nevoie.

Livrarea produselor achizitionate este asigurata in cca 24- 48 ore, prin intermediul curierilor parteneri: Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, Nemo Express  etc.

Pentru cumparaturi in siguranta, pe Geekmall.ro sunt disponibile toate metodele de plata: plata online cu cardul, plata la livrare, sau prin transfer bancar.Printre avantajele oferite de catre Geekmall.ro, se numara si posibilitatea de a plati in rate, cu cardul, produsele achizitionate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.