Klaus Iohannis spune românilor de ce își dorește următorul mandat. ”Reparăm ce a stricat PSD” 1
Klaus Iohannis
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Klaus Iohannis spune românilor de ce își dorește următorul mandat. ”Reparăm ce a stricat PSD”

Președintele Klaus Iohannis a explicat de ce și-a depus candidatura pentru al doilea mandat în funcția de președinte al României.

„Mi-am depus candidatura pentu încă un mandat de președinte. Am depus peste 2.200.000 de semnături ale românilor care susțin această candidatură. Este un număr imens și acest lucru mă bucură foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de smenături prin sprijinul PNL. Este un moment important. E bine să explic un pic și de ce dores să candidez pentru încă un mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții.

Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în acești trei ani. E nevoie de modernizarea României, de spitale de autostrăzi, de școli curate, de o administrație care are în centrul ei cetățeanul, nu aparatul funcționăresc”, a declarat Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii