Ultima Ora Politic Social

Klaus Iohannis și-a lansat noua carte la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Președintele României, Klaus Iohannis și-a lansat cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, vineri la Alba Iulia, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 16:00.Președintele a fost așteptat de oficialitățile municipiului printre care și primarul – europarlamentar Mircea Hava, dar și de președintele PNL Ludovic Orban.

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină de doritorii unei cărți cu autograful președintelui.

După lansarea cărții și o serie de dezbateri a urmat o sesiune de autografe, susținută de Klaus Iohannis. Președintele a vorbit despre Europa ca spațiul al siguranței și prosperității și a spus că Referendumul pentru Justiție este legat de Europa prin valorile care o definesc.

”Rezultatele alegerilor europarlamentare e ușor de interpretat: majoritatea românilor au votat PNL și bine au făcut!” a spus Iohannis. ”Le-am spus-o în față la pesediști: au stricat legile justiției, să le repare!” a adăugat acesta.

Accesul la eveniment s-a făcut pe bază de invitație, doritorii trebuind să își transmită cererea și datele personale pe un email apartinând editurii Curtea Veche. După evenimentul de la Casa de Cultură a Sindicatelor , președintele și-a anunțat participarea la deschiderea oficială a Alba Fest – un festival dedicat zileor municipiului Alba Iulia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.