Klaus Iohannis, ÎNTÂLNIRE cu Theresa May. Ce au discutat cei doi
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis S-A ÎNTÂLNIT cu premierul britanic Theresa May la sediul NATO. Ce au discutat cei doi oficiali

Klaus Iohannis S-A ÎNTÂLNIT cu premierul britanic Theresa May la sediul NATO. Ce au discutat cei doi oficiali

Președintele Klaus Iohannis ar fi avut joi seară o întâlnire cu premierul britanic Theresa May la sediul NATO din Bruxelles, alături de premierii din Olanda și Belgia, transmite ziarul britanic Express. Și Reuters a confirmat cina celor patru lideri, găzduită chiar de secretarul general NATO, Jens Stoltenberg

Întâlnirea, care nu a fost comunicată public de Administrația Prezidențială, vine cu doar câteva zile înainte de vizita președintelui Iohannis în Marea Britanie, unde va avea discuții cu Theresa May și Prințul Charles.

Întâlnirea dintre cei patru lideri de la sediul NATO ar putea avea legătură cu intensificarea discuțiilor despre Brexit, în condițiile în care Marea Britanie este unul dintre principalii furnizori de securitate pe continentul european. România, alături de alte state de pa flancul estic al UE și NATO, s-a pronunțat printr-o scrisoare semnată de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru păstrarea unei legături puternice între UE și Marea Britanie după ieșirea acesteia din blocul comunitar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.