Administrația Prezidențială găzduiește Conferința internațională „Întărirea Flancului Estic al NATO”
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis mesaj din Parlamentul European pentru Protestatatrii #Rezist

Klaus Iohannis mesaj din Parlamentul European pentru Protestatatrii #Rezist

Președintele României a declarat în Parlamentul European că cetățenii români s-au exprimat clar pentru o țară democratică și a admis că există controverse parlamentare.

„Cred că în Europa avem mai multe probleme, una dintre ele e conexiunea între cetățean și politician. De multe ori este una slabă. Cetățenii nu înțeleg ce fac politicienii și, din păcate, unii politicieni nu înțeleg ce vor cetățeni. În România, cetățenii au spus clar ce vor, iar eu, care am fost ales de un număr semnificativ de români, am înțeles că ei doresc să continui acest mesaj cu care am început pentru o Românie democratică, europeană, integrată profund în UE, o Românie care păstrează intact statul de drept și care lupta cu rezultate notabile împotriva corupției. Că există controverse este adevărat, dar, spuneți-mi, ce democrație parlamentară ar fi aceea fără controverse? Eu sunt hotărât că din această lupta va câștigă România europeană, democratică și mă voi implică pentru acest lucru”, a declarat Klaus Iohannis în Parlamentul European.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii