https://newsteam.ro/ultima-ora/olguta-vasilescu-discurs-suburban-la-tribuna-psd-ponta-sa-se-uite-in-frigider-caci-acolo-va-gasi-urarile-noastre/12/10/2019/
Iohannis și Trump au decis. Dăncilă și Tăriceanu vor fi spulberați. Anunțul americanilor le dă fiori
Ultima Ora Breaking News Politic

Anunț devastator pentru Dăncilă. Klaus Iohannis lovitură cruntă pentru adversari în plină campanie elctorală

După de s-a întâlnit la Casa Albă cu omologul său american Donald Trump, Klaus Iohannis dă o nouă lovitură de imagine adversarilor săi politici.

Președintele Iohannis va fi primit de către Regina Elisabeta a II a Marii Britanii, chiar la Palatul Buchimgam, imediat după ce acesta va depune jurământul de credință în fața Parlamentului României.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord va găzdui o recepţie pentru liderii statelor NATO la Palatul Buckingham cu prilejul marcării a 70 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său francez Emmanuel Macron se află printre lideri aşteptaţi să participe la eveniment. Acesta va avea loc marţi, 3 decembrie, a anunţat Palatul Buckingham, adăugând că detalii suplimentare vor fi anunţate la timp. Klaus Iohannis va reprezenta România la recepție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.