Propunere de ultim moment pentru Iohannis de la Dăncilă. Ce i-a spus premierul la telefon
Dăncilă, atac la Klaus Iohannis. Sare în apărarea lui Felix Bănilă
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis i-a dat lovitura fatală lui Dăncilă. A respins integral remanierea

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„În primul rând nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern, nu doar pentru că Guvernul și-a schimbat componența politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur și simplu inacceptabile. Așadar, resping în integralitate remanierea propusă de premier. Resping propunerea pentru ministrul Justiției. Nu voi ignora votul dat pe 26 mai. Resping propunerea pentru ministerul Educației, nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii pentru România, precum educația, precum România educată care reprezintă reforme la un nivel la care PSD nu pare să le accepte și nici nu e în stare să le facă”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declarație de presă la Cotroceni.

Șeful statului a mai spus că respinge „propunerea de premier pentru teme economice. Nu pot accepta propuneri contrare acestei direcții. România are nevoie de oschimbare autentică și profundă pentru a repara statul, ceea ce a fost stricat”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.