Halucinant: PSD uită declarațiile Vioricăi Dăncilă și îl acuză pe Iohannis pentru eșecul la ONU
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Klaus Iohannis face declarația care desființează PSD. Dăncilă nu are nicio șansă

Președintele României Klaus Iohannis a dezmințit categoric toate zvonurile conform cărora ar viza o funcție de conducere la nivelul Uniunii Europene.

În ultima perioadă se vehicula numele lui Klaus Iohannis ca finnd înlocuitorul președintelui Consiliului  European Donald Tusk, funcție pentru care ar avea sprijinul cancelarului german Angela Merkel și al altor liderii ai Uniunii Europene.

Iohannis a precizat că el nu își doreșete o funcție la nivel european, ci vrea încă un mandat de președinte al României.

„Domnul deputat Ovidiu Ganţ, în laudatio a menţionat că sunt persoane importante, şi în ţară, şi în Europa, care m-ar vedea într-o poziţie de conducere într-o instituţie europeană. Şi vreau să spun aici, acum, public: eu sunt preşedintele României şi vreau să rămân preşedintele României, şi nu al Consiliului European, pentru că mai sunt  multe de făcut şi sunt dispus să rămân implicat”, a afirmat Iohannis, la ceremonia de decernare medaliei de onoare a Forumului Democrat al Germanilor din România.

Klaus Iohannis este singurl lider politic care și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la șefia statului.

Premeirul Viorica Dăncilă a spus că în luna august, PSD va face cunoscut numele candidatului partidului pe care-l conduce pentru cea mai importantă funcție în România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.