Iohannis îi carotează: ”Corlățeanu va fi ministru la nimic!”
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis, declarații de ultim moment. PSD trebuie să plece

”Avem în jur de 50% prezențe la europarlamentare ți în jur de 40% prezenta la referendum.

Dragi romani, va multumesc. Ati dat un vot clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician in Romania.

Referendumul a trecut cu brio. Asadar, dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta si independenta, pentru o buna Guvernare, pentru romani si pentru Romania. Va multumesc pentru aceasta aprticipare la referendumul pe care l-am convocat,

Am avut sprijin din partea unor partide politice in felul in care am reusit sa-i mobilizam pe algatori. PNL ne-a sprijinit. Am avut ssprijin si din partea Aliantei USR PLUS.

Din pacate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am vazut cu totii cozile interminabile din Diaspora. Le multumesc romanilor care au avut rabdare ca sa ajunga sa-si exprime votul pentru Romania Europeana. Cu totii au votat pentru o Romanie Europeana. Insa, nu pot sa nu observ ca PSD-ul a doua oara deja, si in 2014 si iata si in 2019, si-a batut joc de romani. Mai ales de cei din Diaspora. Rusine PSD.

La europarlamentare, rezultate reflecta vointa electoratului. PNL a obtinut un rezultat foarte bun si ii felicit. La fel si USR. PSD-ul a obtinut un rezultat pe masura realizarilor din 2 ani si jumatate de Guvernare. Nimic n-au facut, nimic n-au primit. Este o cadere imensa pe care a inregistrat-o PSD-ul de la alegerile din decembrie 2016 pana astazi si asta arata cum vad romanii aceasta Guvernare PSD-ista esuata. Este clar ca acest ”accident al democratiei romanesti”, Guvernarea PSD, trebuie sa dispara. In urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie sa plece. Este un rezultat care nu poate sa fie interpretat in niciun alt fel.

Daca imi dati voie sa inchei intr-o nota obtinuta, va multumesc ca ati votat pentru Romania corecta, cinsitita, dreapta, prospera si sigura.

Va multumesc!”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.