Iohannis, declarație uluitoare în fața europenilor. Ce a spus despre Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis, declarație exclusivă într-un studio TV

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi invitatul emisiunii „Tema zilei”, transmisă în direct la TVR 1. Este pentru prima dată când președintele merge într-un studio TV de la începutul mandatului sau.

Miercuri, de la ora 20.30, el va vorbi despre importantă evenimentului care va avea loc la Sibiu și despre relevanță organizării unui eveniment istoric într-un oraș al României de ziua Europei.

În contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, pe 9 mai 2019, la Sibiu, va avea loc Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, găzduit de președintele Iohannis.

La reuniunea de la Sibiu vor participa 27 de șefi de stat sau de guverne și peste 400 de invitați de rang înalt vor dezbate, printre altele, teme precum viitorul Uniunii Europene.

TVR 1 va transmite pe 9 mai, în direct de la Sibiu, ediții speciale dedicate summitului. Telespectatorii vor putea urmări sosirea șefilor de stat sau de guvern, primirea invitaților de către președintele României, dar și imagini de la lucrările și conferințele de presă organizate în cadrul evenimentului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.