GATA CU PURTATUL MĂȘTII. PSD, ALDE, PRO ROMÂNIA ȘI USR NU VOR VOTA PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ!
GATA CU PURTATUL MĂȘTII. PSD, ALDE, PRO ROMÂNIA ȘI USR NU VOR VOTA PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ!
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis anunț despre organizarea alegerilor locale. Ce spune despre înăsprirea măsurilor de siguranță după creșterea numărului de infectări cu COVID-19

Președintele Klaus Iohannis spune că alegerile localeprogramate în luna septembrie se pot organiza, dacă populația va respecta regulile: masca, distanța, putem să mergem să alegem autoritățile locale.

Iohannis atrage atenția însă că, dacă situația se înrăutățește putem să revenim la măsuri mai restrictive.

”Dacă respectăm aceste reguli simple, masca, distanța, putem să mergem să alegem autoritățile locale. Nu evenimentul este problematic, ci campania. Cu siguranță campaniile electorale vor fi supuse unor reguli foarte stricte. Vom avea campanii pe mediul online, pe TV etc.

Aproape 45 de mii de teste au fost prelucrate în ultimele zile, ceea ce este foarte notabil. În afară de aceste prelucrări de teste, care sunt acțiuni de rutină se face cercetare și se pregătește și producție de diferite materiale.

Este evident că trebuie să vorbim și despre pandemie, despre COVID 19. Azi e o zi tristă, avem număr record de persoane găsite cu noul coronavirus, peste 550 de persoane detectate de ieri până azi”, a declarat șeful statului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.