CS Rapid Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile Ligii Campionilor
CS Rapid Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile Ligii Campionilor
Sport Ultima Ora

Kim Rasmussen, 50 de ani, noul antrenor principal al echipei CS Rapid Bucureşti

Danezul Kim Rasmussen este noul antrenor principal al echipei CS Rapid Bucureşti, a anunţat, miercuri, campioana en titre a României la handbal feminin.

Rasmussen (50 ani), care a câştigat trofeul Ligii Campionilor cu CSM Bucureşti, în 2016, are o experienţă de peste 30 de ani şi îl va înlocui pe spaniolul Carlos Viver.

A fost selecţioner al Poloniei, Ungariei, Muntenegrului şi al Coreei de Sud. Cu reprezentativa Poloniei a jucat două semifinale la Campionatele Mondiale din 2013 şi 2015, ambele încheiate pe locul 4.

A reuşit să califice naţionala Muntenegrului la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, iar în 2022 a câştigat Cupa Asiei cu selecţionata Coreei de Sud.La nivel de club, pe lângă ZMKS Lublin (2020-2021), Rasmussen a mai pregătit-o şi pe CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud (2021).

Rapid are un nou antrenor
Rapid are un nou antrenor

Kim Rasmussen a fost nominalizat de mai multe ori la titlul de antrenorul anului de către Federaţia Internaţională de Handbal.

CS Rapid se află la 9 puncte de liderul CSM Bucureşti în Liga Naţională, după 17 etape, iar în Liga Campionilor va înfrunta echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana în play-off.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.