Kelemen Hunor aruncă bomba. Opoziția nu are lider, iar Ponta e alături de Dragnea
Kelemen Hunor nu o mai suportă pe Dăncilă. ”Am încercat 2 ani”
Ultima Ora Politic

Kelemen Hunor nu o mai suportă pe Dăncilă. ”Am încercat 2 ani”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că UDMR a încercat să încarce bateriile Guvernului, dar aceștia sunt energofaci și folosesc totul într-un scop negativ.

”Dacă am reuși să privim situația politică prin ochii unui cetățean simplu am ajunge la următoarea concluzie firească: se vede clar că acest Guvern nu mai are resurse profesionale, politice pentru a conduce. Această guvernare s-a epuizat. Apropo de încărcarea bateriilor: noi am încercat doi ani și jumătate să încărcăm bateriile, dar degeaba sunteți energofaci, dacă folosiți energia în scopuri mai puțin bune.

De mai bine de o lună și jumătate criza politică se adâncește, iar consecințele vor fi pe măsură. Costurile financiare sunt tot mai mari, dobânzile sunt de 2-3 ori mai mari comparativ cu țările din regiune, dar în anii ce urmează riscurile sunt tot mai mari. În aceste condiții, situația este simplă: este nevoie de un nou Guvern, de o nouă echipă guvernamentală pentru a da o șansă nu liderilor politici, nu președintelui, ci fiecărui cetățean.”, a spus Kelemen Hunor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.