Kelemen Hunor aruncă bomba. Opoziția nu are lider, iar Ponta e alături de Dragnea
Kelemen Hunor nu o mai suportă pe Dăncilă. ”Am încercat 2 ani”
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Kelemen Hunor e încrezător. Așteaptă voturile românilor la prezidențiale

 Kelemen Hunor se declară convins că va primi voturi din partea românilor, la alegerile prezidențiale. În ce privește candidatul pe care îl va susține în turul al doilea, Kelemen spune că „trebuie să treci râul când ajungi la râu.Nu știm dacă există pod, dacă e apă, se trece pe picioare sau înotând”.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX, la finalul CRU, dacă speră să fie votat și de români, Kelemen a răspuns: „Sperăm și sigur că vor exista și voturi din partea românilor, sunt convins de acest lucru”.

Întrebat, de asemenea, pe cine va susține în turul 2 al prezidențialelor, candidatul UDMR a subliniat că este prematur să se pronunțe.

„Trebuie să treci râul când ajungi la râu. Deocamdată suntem așa de departe de acest râu și nici nu știm dacă există pod, dacă e apă, poți trece cu piciorul uscat sau să treci înotând pe malul celălalt. Această întrebare să mi-o adresați după 10 noiembrie și atunci, probabil, vom fi în stare să dăm un răspuns tranșant. Azi este aproape imposibil”, a răspuns Kelemen Hunor.

În cadrul CRU a fost reconfirmat în funcție președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, și a fost ales purtătorul de cuvânt al Uniunii vicepreședintele Hegedus Csilla.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.