Ultima Ora Justiție Politic Social

Jurnalist hăituiți de PSD. Tudorel Toader nu vrea să îi dea acreditare la Justiție. A cerut ajutor de la CNA

Ionela Arcanu, jurnalista Realitatea TV a cărei acreditare a fost respinsă de Ministerul Justiției (ca și a lui Ovidiu Oanță, de la Pro TV), a cerut ajutorul CNA, scrie paginademedia.ro. S-a prezentat în fața forului și a expus problema. Consiliul Național al Audiovizualului a discutat o oră cazul.

Jurnalist hăituiți de PSD. Tudorel Toader nu vrea să îi dea acreditare la Justiție. A cerut ajutor de la CNA

CNAa hotărât să trimită Ministerului Justiției o adresă prin care cere lămuriri pentru decizia instituției de a respinge prelungirea acreditării jurnalistei Ionela Arcanu de la Realitatea TV.

Realitatea TV și jurnalista Ionela Arcanu au trimis către CNA o scrisoare prin care cer sprijinul forul audiovizual. Solicitarea vine după modelul Antenei 3 care a cerut ajutorul CNA întrucât jurnaliștii de teren sunt agresați în timpul transmisiunilor live, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Ca urmare a solicitării Antenei 3, CNA a considerat că agresiunile asupra jurnaliștilor de peste tot din România au devenit tot mai răspândite, așa că a decis să adreseze o scrisoare Jandarmeriei prin care să sublinieze nevoia de protecție a jurnaliștilor.

Jurnalista Ionela Arcanu, de șapte ani acreditată la Minsterul Justiției, a fost și în fața CNA pentru a-și prezenta cauza. A povestit cum Ministerul Justiției i-a transmis că i-a respins acreditarea fără alte explicații.

„Nu ni s-a explicat, nici mie, nici colegului meu de la Pro TV, de ce sau în ce fel am împiedicat activitatea instituției. Ulterior am aflat din presă dintr-un răspuns dat de Ministrul Justiției către HotNews și Știri pe Surse, că nu am respectat regulile. Asta este tot. Nu există o listă de reguli pe care noi să o știm”, spune CIonela Arcanu

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii