ULTIMA ORĂ! Darius Vâlcov, intră la Pușcărie! A fos condamnat la 6 ani și 6 luni pentru corupție
ULTIMA ORĂ! Darius Vâlcov, intră la Pușcărie! A fos condamnat la 6 ani și 6 luni pentru corupție
Ultima Ora Justiție Politic

Judecătorii au respins cererea de amânare a procesului lui Draius Vâlcov. Se decide astăzi!

Completul de 5 judecători a început marți judecarea dosarului în care Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, după ce a respins toate cererile de amânare a procesului, venite atât din partea avocaților lui Vâlcov, cât și din partea procurorului DNA.

Astfel, apărarea solicitase un nou termen în dosar pe motiv că două dintre judecătoarele care au fost numite în completul inițial, Ioana Bogdan și Gianina Arghir, sunt în concediu, fiind înlocuite de alți doi judecători.

Avocații lui Darius Vâlcov au încercat să argumenteze că înlocuirea celor două încalcă principiul continuității, potrivit căruia judecătorii care pronunță sentința, să fie aceiași care administrează și probele. Completul a respins însă amânarea solicitată de apărare.

De asemenea, o amânare a solicitat și procurorul DNA, Elena Grecu, pe motiv că are nevoie de timp pentru a lua la cunoștință de motivele de apel depuse de Darius Vâlcov.

Instanța a respins și solicitarea procurorului de amânare, dându-i acestuia 30 de minute pentru a studia dosarul.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii