Iubita lui Dragnea a primit decizia judecătorilor. Ce sentință au dat
Ultima Ora Politic

Iubita lui Dragnea a primit decizia judecătorilor. Ce sentință au dat

Vești proaste pentru Irina Tănase și femeile din PSD. Este vorba despre procesul cu jurnaliștii de la Times New Roman, în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea, Irina Tanase, Viorica Dancila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan cer daune de 500.000 de euro.

Tribunalul de la București a suspendat judecarea procesului.

Irina și femeile din PSD cer daune de 100 000 de euro fiecare pentru că „reputatia si demnitatea reclamantelor a fost grav afectata”.

Cei vizați în acest dosar sunt: firma Infant Media SRL, administratorul acesteia, Alexandru Dona, redactorul sef al publicatiei, Calin Petrar, si redactorul Ovidiu Eftime.

Jurnaliștii au publicat și distribuit în online un articol care a generat „comentarii si vulgaritati asemanatoare articolului”.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit in spatiul public, articol ce a fost redistribuit”, se arata in document.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.