Atac la Opoziție din PSD. ”Moțiunea de cenzură a PNL-USR, un demers în care nici ea nu crede”
PSD, atac incendiar la opoziție. ”Distrugerea, singura „realizare” a lor în folosul românilor”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Ironie. PSD acuză Opoziția. ”PNL-Singurul partid cu un penal pe listele pentru europarlamentare”

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, acuză Partidul Național Liberal de ipocrizie în condițiile în care Dan Motreanu, fost deputat PNL, pentru care procurorii DNA cer pedeapsă cu închisoare, ocupă un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare.

“Dacă ipocrizia ar purta un nume în politica românească, numele său complet ar fi Partidul Național Liberal. Să acuzi PSD cum îți vine la gură pe tema corupției, și să găzduiești pe loc de frunte un personaj pentru care DNA cere pedeapsa cu închisoarea, este cea mai clară dovadă de ipocrizie. Asta ca să nu mai vorbesc despre faptul că PNL se pretinde un partid de dreapta, dar lista sa este deschisă de un personaj care a făcut afaceri cu statul de aproape de 1,5 milioane de euro”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București a mai subliniat faptul că PNL, prin vocea președintelui Ludovic Orban, s-a pretat la fake news în campania electorală, în ceea ce privește dublul standard.

“O altă dovadă a ipocriziei PNL: europarlamentarii liberali au votat, cot la cot cu întreaga lor familie politică, împotriva Directivei europene care prevede sancțiuni împotriva comercianților care practică dublul standard. Acest lucru se poate dovedi cu listing-ul de vot. Iar acum, în campanie electorală, Ludovic Orban, liderul PNL, spune că PSD este cel care permite continuarea dublului standard. Nu este doar fake news, ceva ce liberalii au practicat des în această campanie, este și o insultă la adresa românilor”, a mai afirmat Beatrice Tudor într-un comunicat remis newsteam.ro

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii