Ironie maximă: Dăncilă a plecat de la Brașov cu elicopterul. Va primi titlul de cetățean de onoare 1
Ironie maximă: Dăncilă a plecat de la Brașov cu elicopterul. Va primi titlul de cetățean de onoare
Ultima Ora Politic

Ironie maximă: Dăncilă a plecat de la Brașov cu elicopterul. Va primi titlul de cetățean de onoare

Premierul Viorica Dăncila a folosit din nou elicopterului, joi, pentru a se deplasa din județul Brașov în județul Argeș. Ea a participat de dimineață la o slujba în comună Lisa din Țară Făgărașului, după care a zburat în județul Argeș, la o întâlnire de partid.

Viorica Dancila a aterizat cu elicopterul la Geamănă, județul Argeș, pentru a fi prezența la Comitetul Executiv al PSD Argeș, informează Realitatea de Argeș.

De la Geamănă, Dancila va pleca apoi la ziua comunei Bogați, unde i se va decerna titlul de „Cetățean de onoare”.

Dancila a fost întrebată, de altfel, la Lisa de un localnic cum a ajuns în această localitate. „Cum ați venit de la București?”, a întrebat un localnic. „Dar de ce va interesează acest lucru?”, a răspuns premierul. „Mă interesează, pentru că acum, vara, și iarnă, drumul de la București în Țară Făgărașului durează și șapte ore”, a răspuns acesta.

„Și noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiești – Comarnic. (…) De 30 de ani nu s-a făcut nimic, încerc să fac lucruri pe care alții nu le-au făcut. (A guvernat – n.r.) în cea mai mare parte Opoziția și nu PSD-ul. Iar dacă dumneavoastră luați ceea ce s-a făcut de PNL, de PDL, și ceea ce a făcut PSD-ul, o să vedeți diferențe de kilometri. (…) Cred că toți cei care venim la biserica de aceea venim, să fim mai buni, și manifestările și răutățile în față bisericii sau în timpul unei slujbe cred că nu-și au locul. Cred că politică e de o parte, biserica e de o parte. Eu am venit aici să mă rog și am venit la această slujba minunată”, a declarat premierul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.