Ultima oră. Liderul PSD și-a revenit mai repede decât se prevedea. Dragnea va fi externat
Ultima Ora Politic

Ironie la adresa lui Dragnea. A apărut miorița modernă

”Îmbrăcat cu angelica cămășuța albă universală, fie ea de miting sau de campanie, emanând astfel în stânga și-n dreapta puritate, bunătate și pace, domnul Liviu Dragnea a dat în acest week-end startul campaniei electorale pentru europarlamentare, mergând sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin și duminică,  la Târgu Jiu, la Conferința județeană de alegeri a PSD Gorj.

Mă declar uluit de discursurile demente pe care acesta le-a susținut în filialele județene, discursuri construite numai pe victimizarea propriei persoane și pe atacuri mincinoase la adresa președintelui României și a opoziției. Garantez un impact negativ al acestor discursuri asupra PSD-ului pentru că și cel mai înfocat susținător al acestui partid ar fi  dezgustat de atâta fățărnicie manifestată de către stăpânul acestui partid.

“Nu v-ați săturat să fiți mințiți întruna, să vedeți această țară abuzată, oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spatele lor și îi păpușează? Ascultam și aveam impresia că domnul Liviu Dragnea instigă oamenii împotriva propriei persoane și împotriva propriului său partid.  Să dai vina mereu pe alții pentru neputința ta, să ajungi să crezi în existența unei lumi paralele al cărei unic scop este să uneltească împotriva ta, la modul cel mai sincer, am ajuns să-mi pun întrebarea dacă nu cumva domnul Dragnea are nevoie de consiliere psihologică de urgență și nu de Ordonanțe de Urgență.

Să spui că PSD-ul este singurul partid care face politică pentru oameni când singura preocupare a lui Liviu Dragnea, de când este la guvernare, pentru că după cum bine știm doar după bunu-i plac se guvernează această țară, este să șteargă din lege infracțiunile pentru care a fost condamnat, când oamenii mor pe capete în spitale și puterea de cumpărare a scăzut enorm în România, oamenii având din ce în ce mai puțini bani pentru traiul zilnic, reprezintă o gravă sfidare a moralei și a bunului-simț. Este scandalos cum acest om care se crede Dumnezeu  pur și simplu calcă  în picioare  normele de conviețuire socială,  învrăjbește oamenii între ei și împotriva Uniunii Europene, privând România de posibilitatea de a evolua în orice fel.

PSD, deci  Dragnea, ne fură, ne umilește, ne sărăcește, ne îmbolnăvește și  apoi, tot pe noi, cetățenii acestei țări ne ia de proști și ne cere votul cu lacrimi în ochi, urlând ca din gură de șarpe că el nu e un om rău, dar lacheii lui Iohannis, statul paralel și Universul complotează împotriva lui și-l împiedică să facă fapte bune pentru România. O Românie pe care Dragnea a pus complet stăpânire și nu m-ar mira dacă și-ar trece-o și în declarația de avere.

Și când intră domnul Dragnea în delirul de campanie, mai are și revelații. Ia uitați, oameni buni, că a reușit el să identifice cauza pentru care românii nu au drumuri și autostrăzi: creșterea economică generată de Guvernul PSD a fost mult prea rapidă pentru ca infrastructura să țină pasul cu ea. Dacă mă gândesc la drumurile din România, ajung să cred că această creștere economică generată de PSD este de-a dreptul una tragică.

Haideți, vă rog eu, domnule Dragnea, opriți puțin “creșterea economică” și faceți școli, drumuri și spitale!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Gigel Știrbu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.