Irian Tănase face praf PSD-ul cu aroganțele. Dragnea îiexecută pe cei care nu-i ascută mofturile
Ultima Ora Politic Social

Irian Tănase face praf PSD-ul cu aroganțele. Dragnea îi execută pe cei care nu-i ascută mofturile

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu anunta ca „greii PSD” care au fost dati afara din PSD sau au fost schimbati din functie au refuzat anterior sa execute ordine venite din partea Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. La recentul Comitet Executiv al PSD, Marian Oprisan i-a reprosat lui Dragnea implicarea Irinei Tanase in deciziile luate la varful partidului, scrie aktual24.ro.

„S-a ajuns atat de departe incat iubita lui Dragnea si-a permis sa se comporte ca o Elena Ceausescu in raport cu greii pesedisti, care au platit cu functia refuzul de a bate din calcaie in fata Irinei”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, i-a spus in fata lui Liviu Dragnea, in cadrul sedintei CEX de marti, ca „nu se poate sa conduca partidul cu Arsene si Tanase”. Este vorba despre Ionel Arsene, baronul PSD de Neamt, si Irina Tanase, iubita sefului PSD.

Potrivit unor surse citate de g4media.ro, Oprisan l-ar mai fi acuzat pe Dragnea ca a platit articole in presa impotriva Olgutai Vasilescu, pentru a-i submina sansele de a fi numita la transporturi, insa liderul PSD ar fi negat vehement. Olguta Vasilescu a tacut in timpul dezvaluirilor lui Oprisan.

De asemenea, Oprisan i-ar mai fi cerut lui Dragnea sa dea drumul dezbaterii in partid pe tema listelor la europarlamentare si a candidatului la prezidentiale. In acest context liderul PSD Vrancea i-ar fi spus lui Dragnea ca nu este ”stapanul partidului”. Oprisan ar mai fi pus problema convocarii congresului care sa aleaga noul presedinte, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea la sefia PSD expira in luna octombrie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.