Iordache se face că îi pasă de crimele din Caracal 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Iordache se face că îi pasă de crimele din Caracal

Deputatul PSD Florin Iordache, originar din Caracal, principalul artizan al masacrarii legislației penale, a declarat la Antena 3 că „au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria”.

Comentând crimele din Caracal, Iordache a susținut că legile au vuilnerabilitati și a atacat STS, nouă obsesie a PSD după pierderea alegerilor europarlamentare.

„Sunt două aspecte. Legea dădea posibilitatea Poliției să intervină în astfel de cazuri. De la ora 11, când înțeleg că fetiță a sunat, au trecut în jur de 20 de ore până când Poliția și organele de anchetă au intrat în curtea presupusului criminal.

Mai există o lege inițiată de Ministerul de Interne care precizează foarte clar că cel care primește apelul la 112 să aibă posibilitatea să facă localizarea. Aici discutăm de minute, secunde, nu de ore. Până la urmă, ne interesează că cel care e într-o nevoie acută să primească ajutor. Înțeleg că Poliția are deja aparatură pentru astfel de cazuri să intervină”, a declarat Iordache la Antena 3.

„Eu nu caut vinovați, dar vreau să nu se mai repete. Au trebuit să moară oameni să constatăm că legea nu e bună și că cineva nu își face datoria”, a mai spus deputatul PSD.

Anterior, el atacase STS într-o declarație pentru Mediafax.

„Având în vedere că începe vacanță parlamentară, este dificil să înființăm o comisie de anchetă. Guvernul ar trebuie să ia niște măsuri în această privința, până vom putea face o anchetă. De asemenea STS ar trebui să iasă cu niște explicații pertinente”, a declarat Florin Iordache, vineri,

El a subliniat faptul că este posibil să existe o problema la STS, având în vedere că nu este prima oară când Serviciul furnizează informații greșite.

„Prima oară poate fi o greșeală, dar când se întâmplă și a două oară, înseamnă că există o problema”, a completat deputatul PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.