Iohannis își lansează cartea în SUA. Încă un pas al Președintelui 1
Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Marșului Aniversar ”Centenar UBB”
Ultima Ora Politic

Iohannis își lansează cartea în SUA. Încă un pas al Președintelui

Președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis vor participa la, joi, la lansarea cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, potrivit programului șefului statului obținut de MEDIAFAX. Evenimentul este găzduit de fundația germano-americană Liederkranz.

La ora 17.50 Klaus Iohannis și Carmen Iohannis vor sosi la fundația Liederkranz din New York, conform programului de joi al președintelui României în Statele Unite, obținut de MEDIAFAX.

De la 18.00, respectiv 01.00, ora României, șeful statului va participa la lansarea cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Dezbaterea va dura de la 18.00 la 18.40, iar Carmen Iohannis este invitată în sală, mai arată sursa citate.

Evenimentul este anunțat și de Curtea Veche Publishing, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul editurii.

„Cea de-a treia carte a Președintelui Klaus Iohannis, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, apărută la Curtea Veche Publishing, va avea prima lansare peste hotare, la New York, joi, 26 septembrie 2019. Volumul este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenței la proiectul comunitar”, se arată în comunicatului de presă.

Potrivit reprezentanților editurii Curtea Veche, contacți de MEDIAFAX, evenimentul este găzduit de fundația Liederkranz.

„Fundația Lierderkranz din New York a fost fondată pentru a aprofunda relațiile germane-americane și este dedicată schimburilor culturale și sociale și sponsorizării evenimentelor muzicale. Activitățile acesteia constă în susținerea, dezvoltarea și prezervarea culturii în New York City. Fundația Liederkrantz a fost înființată în 1948 pentru a sponsoriza evenimente muzicale și pentru a oferi sprijin financiar tinerilor artiști”, potrivit descrierii de pe site-ului fundației.

Președintele Klaus Iohannis a participat la segmentul de nivel înalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, de la New York, în Statele Unite ale Americii. Vizita șefului statului în SUA se desfășoară în perioada 24-26 septembrie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.