Iohannis, declarație uluitoare în fața europenilor. Ce a spus despre Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Iohannis, declarație uluitoare în fața europenilor. Ce a spus despre Liviu Dragnea

La Summitul de la Sibiu au fost zvonuri că viitoarea Comisie Europeană va cuprinde și un mandat de comisar pentru statul de drept. În timp ce Jean-Claude Juncker și Donald Tusk s-au eschivat și au refuzat un răspuns concret, Klaus Iohannis a răspuns la întrebarea unei jurnaliste care dorea să afle dacă va fi înființarea un portofoliu pentru acest domeniu.

”Eu vreau stat de drept în România. Avem și unii politicieni care nu-și doresc stat de drept în România. Avem alegeri și vom primi un răspuns clar. Eu știu care e răspunsul, eu de abia aștept să îl primim. Vom vedea dacă vom avea un comisar european pentru statul de drept sau va fi delegat cuiva.”, a spus Klaus Iohannis.

”A fost evident că pentru noi toți, statul de drept e chintesența și va fi și în viitoarea agendă strategică. Nu poate exista Europa fără stat de drept. E chintesența Europei. Nu e o problemă doar în anumite state membre. Dacă oamenilor nu le pasă de statul de drept, guvernele vor ceda.”, a spus Donald Tusk.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii