Iohannis are primul contracandidat pentru Cotroceni:  O absolventă de Drept care spune că pământul este plat
Ultima Ora Politic Social

Iohannis are primul contracandidat pentru Cotroceni: O absolventă de Drept care spune că pământul este plat

Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă sâmbătă președinte al Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) și totodată a fost desemnată și candidat al formațiunii la alegerile prezidențiale. Aceasta este cunoscută drept o profesionistă desăvârșită, absolventă de Harvard și cu o reputație intactă. În trecut a deținut mai multe funcții prestigioase, atât în administrația publică, cât și în privat.

Iohannis are primul contracandidat pentru Cotroceni:  O absolventă de Drept care spune că pământul este plat

Actualul președinte al Partidului Puterii Umaniste, din care face parte și fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este căsătorită cu celebrul bancher Dominic Bruynseels cu care are două fetițe.

Ramona Ioana Bruynseels a terminat Facultatea de Drept ca șefă de promoție și a absolvit și un program prestigios la Harvard. Această beneficiază de susținerea unor nume mari din zona de business și nu numai. Cel care a adus doctrina umanistă în România este Dan Voiculescu.

Trecutul noii candidate pentru funcția supremă în stat este foarte bogat. Ramona-Ioana Bruynseels a fost numită consiliera premierului Viorica Dăncilă, în decembrie anul trecut, dar a fost demisă, ulterior.

Ramona-Ioana Bruynseels a fost, de asemenea, în perioada 2015-2016, specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea pe atunci, înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, mai bătrân cu aproximativ 30 de ani față de ea, a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigid.

În vârstă de 40 de ani, Ramona-Ioana Bruynseels a ajuns, în 2012, în Iohannesburg – Africa de Sud – unde a făcut voluntariat pentru o organizație neguvernamentală, profilată pe îngrijire copii abandonați și infectați cu HIV. Pe când era copil, la 15 ani, a colaborat cu radioul public.

În scurt timp, a devenit vicepreședinte pentru dezvoltare regională al Camerei de Comerț a României din Ghana. Apoi, a fost admisă într-una dintre cele mai prestigioase universități din lume – Harvard University, John F. Kennedy School of Government, într-un program care pregătește lideri pentru țările în curs de dezvoltare. La Harvard, a cunoscut politicieni de prim rang ai SUA, printre care fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.