Liviu Dragnea atac dur la Klaus Iohannis
Liviu Dragnea atac dur la Klaus Iohannis
Ultima Ora Politic

Iohannis a speriat PSD-ul. Îi pregătesc suspendarea

Klaus Iohannis a anunțat că pregătește pentru români un referendum pe justiție, care va fi supus la vot în ziua alegerilor europarlamentare. PSD nu a întârziat cu reacțiile, unii spunând că este doar un joc al Președintelui, iar alții au început amenințările cu suspendarea.

Klaus Iohannis, preşedintele României, are în prezent la dispoziție opțiunea de a declanșa un referendum pe tema justiției, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare, după ce a câștigat la Curtea Constituțională acest drept. Cu toate acestea, deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, spune că a cerut încă din 2016 suspendarea lui Iohannis pentru aceste jocuri politice.

”Mă felicit încă o dată pentru faptul că Insul Bizar NU a primit aviz pentru referendum și cu votul meu. Se întâmpla în februarie 2017… Votul meu nu îl va avea niciodată pentru nimic. Trebuia SUSPENDAT încă din decembrie 2016, când am cerut prima dată acest lucru. Între timp, am mai solicitat public demararea procedurii de suspendare de cel puțin 30 de ori…

Am spus încă de atunci că, „nesuspendat, Insul Bizar se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră pe aici”. Am avut perfectă dreptate!”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.