Întrebuințări la care nu v-ați fi gândit pentru soluția de curățat geamuri 1
Breaking News Economic Social Ultima Ora

Întrebuințări la care nu v-ați fi gândit pentru soluția de curățat geamuri

Știați că prima soluție profesionistă de curățat geamuri a fost inventată acum aproape 90 ani? Inițial depozitată în recipiente de metal, iar mai apoi în unele de plastic, soluția a căpătat repede popularitate. Ce nu se cunoștea (și nu se putea) atunci este că produsul care curăţă geamurile poate fi utilizat și în alte ‚direcţii’. Astfel că cei mai mulți oameni sunt surprinși când aud că soluțiile pentru geamuri sunt foarte bune și pentru:

  1. Curățarea bijuteriilor

Aveți bijuterii de argint care și-au pierdut strălucirea de la început? Nu trebuie să renunțați la ele. Pot fi salvate cu soluția de geamuri. Pulverizați produsul pe o cârpă moale și ștergeți bijuteriile. E important, însă, ca la scurt timp să le clătiţi cu apă.

  1. Îndepărtarea grăsimii încrustate

Grăsimea întărită e una dintre cele mai frecvente probleme când vine vorba despre curățenia în bucătărie. Atunci când nu aveți la îndemână o soluție specială pentru degresat, să știți că soluția pentru geamuri poate ajuta. Datorită proprietăților caustice, utilizarea ei va fi eficientă. După curățare, asigurați-vă că eliminați complet produsul de pe vase sau electrocasnice.

  1. Lustruirea podelelor

Excelentă pentru a face să strălucească podelele de marmură sau cele de granit, soluția de geamuri poate fi folosită la fel ca orice alt produs de curățare pardoseli. Diluați o cantitate mică în apă și bucurați-va de luciul perfect. Atenție însă: nu încercați să curățați podelele de lemn cu produse care conțin amoniac.

  1. Curățarea eficientă a faianței

După ce utilizați o soluție detartrantă pentru a îndepărta depunerile de calcar, pulverizați produsul de curățare a geamurilor și veți fi surprinși de strălucirea redată faianței dumneavoastră.

  1. Ținerea la distanță a insectelor

Da, aţi citit bine. Fără să vă mai confruntați cu mirosul puternic al insecticidelor tradiționale, puteți utiliza de acum soluția de curățat geamuri. Aveți grijă, însă, ca aceasta să conțină amoniac. Doar așa va fi eficientă. Pulverizați soluția direct pe insecte sau pe ramele ușilor și ale ferestrelor iar insectele vor dispărea cât ați zice „Puf!”

  1. Ȋnlăturarea petelor de pe covoare

Amestecați jumătate de cantitate soluție de geamuri și jumătate apă călduță. Înmuiați o cârpă curată în compoziția rezultată și cu mișcări de tamponare aplicați pe pată, fără a freca. Continuați procesul până ce pata s-a dus. Nu utilizați amestecul pe covoare din lână!

  1. Curățarea căzii și a vasului de toaletă

Obiectele sanitare au mereu nevoie să fie curățate de bacterii și să strălucească. Soluția de geamuri poate fi pulverizată atât în vasul de toaletă, cât și pe suprafața căzii, lăsată să acționeze câteva minute iar apoi ștearsă și clătită.

  1. Dezinfectarea jucariilor copiilor

Miraculoasa soluție este bună și pentru eliminarea bacteriilor de pe jucăriile celor mici. Pulverizați soluția și ștergeți obiectele. Puteți face această operațiune mai ales atunci când copilul se îmbolnăvește pentru a fi siguri că veți îndepărta germenii. Astfel vă asigurați că infecția nu revine și nici nu se transmite altor copii.

Dacă ați vizionat filmul “My Big Fat Greek Wedding” cu siguranță ați fost fermecați de șarmul seniorului Portokalos care avea mai mereu asupra lui o soluție de curățat geamuri, bună – în opinia lui – la orice ? Să știți că așa stau lucrurile și cu Soluţia de geamuri ASEVI, care întrunește toate condițiile pentru a fi eficientă în toate cazurile de mai sus. Unde mai pui că oferă uscare rapidă și efect antiaburire!

Așadar,nu  ne mai rămâne decât să probăm noile descoperiri. Va ținem la curent!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.