Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Politic

Întrebare uluitoare pentru Dragnea la secția de vot. Ce a răspuns liderul PSD

Liviu Dragnea a declarat, după ce a votat duminică, faptul că nu este o zi tristă s-au prezentat cetățenii la vot, subliniind că îi pare rău pentru cozile create în secții, motivul fiind modul în care au fost operate tabletele.

La ieșirea din secția de votare, unde a fost însoțit de mai mulți bodyguarzi, Dragnea a primit o întrebare neașteptată: ”Sunteți pregătit să mergeți la pușcărie? Nimeni nu e pregătit, doamnă!”, a fost replica liderului PSD. Luni, 27 mai, ÎCCJ ar putea pronunța sentința în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care șeful PSD a primit o condamnare, la prima instanță, de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii