Femeie ucisă de concubin
Femeie ucisă de concubin
Social Ultima Ora

Băiatul de 19 de ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este conştient iar starea de sănătate îi e stabilă

Băiatul în vârstă de 19 de ani înjunghiat săptămâna aceasta în Grădina Botanică din Craiova este conştient, stabil hemo-dinamic şi respirator, evoluţia stării sale de sănătate fiind favorabilă.

Băiatul înjunghiat se află în continuare în secţia de terapie intensivă, însă starea lui de sănătate cunoaşte o ameliorare.

”Pacientul se află în continuare in ATI, însă este conştient, stabil respirator şi hemo-dinamic.

Primeşte în continuare tratament complex şi susţinut de terapie intensivă, este supravegheat şi monitorizat atent permanent, este îngrijit şi tratat de aceeaşi echipă multidisciplinară de medici.

Putem confirma evoluţia favorabilă a stării de sănătate a pacientului”, au transmis, duminică seară, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

”La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, au transmis procurorii.

Melissa a murit înjunghiată
Melissa a murit înjunghiată

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.