Administrația Prezidențială găzduiește Conferința internațională „Întărirea Flancului Estic al NATO”
Ultima Ora Politic

INFORMAȚII de Ultimă Oră de la Klaus Iohannis ÎNAINTE de întâlnirea cu partidele la Cotroceni

INFORMAȚII de Ultimă Oră de la Klaus Iohannis ÎNAINTE de întâlnirea cu partidele la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a declarat că a chemat partidele la Cotroceni pentru a încerca să obțină un consens politic pentru reluarea circuitului legislativ pentru legile justiției.

”I-am invitat pentru a discuta pe legile justiției. Este evident că legile justițiie în forma în care sunt ele valabile astăzi trebuie modernizate și îmbunătățite. Este clar că obiectivul meu este să obținem un consens pentru reluarea ciclului legislativ.

Pentru asta este cu siguranță nevoie de mai multe lucruri: în primul rând este nevoie de reluarea ciclului legislativ pe legile justiției. Este nevoie de discuții, de transparență, este nevoie de discuții cu CSM și nu ca până acum când aceste avize ale CSM au fost constant ingnorate, iar pe partea politică este clar că avem nevoie de o înțelegere, de un consens, pentru reluarea circuitului legislativ.”, a declarat Klaus Iohannis.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii