INEDIT. Idei de referendum pentru PSD. Iată ce li se propune oamenilor de la putere
Ultima Ora Politic

INEDIT. Idei de referendum pentru PSD. Iată ce li se propune oamenilor de la putere

INEDIT. Idei de referendum pentru PSD. Iată ce li se propune oamenilor de la putere

După referendumul pentru familia tradițională, românii au devenit extrem de creativi și au venit cu idei pentru oamenii de la putere. Bogdan Caliniuc, scrie IRONIC, pe blogul său, idei de referendum pentru PSD.

”Câteva idei de referendum pentru PSD ca să mai toace câteva zeci de milioane de euro

Dacă pentru organizarea referendumului pentru familia tradițională presa centrală anunță un cost organizatoric de 40 milioane euro (ohohoooaaaa cum sună când ești la Botoșani și abia ai scăpat de un drum național de pământ printr-o soluție de avarie), cred că PSD merită să primească și alte idei pentru viitoare referendumuri dacă tot vor să toace zeci de milioane de euro pe … nimic.

Adică nu sunt bani să se construiscă autostradă din Nordul Moldovei până în București, nici de la Iași până la Târgu Mureș, dar dăm 40 milioan euro pentru că ne interesează cine cu cine se căsătorește, când și mai ales unde.

Avem atât de multe școli cu wc-ul în curte, sunt atât de mulți români care merg la spital cu punga de medicamente după ei, dar pentru toate acestea nu sunt bani.

Dacă tot sunt bani de tocat de pomană pe prostii și nu pe ceea ce contează, cred că trebuie să le livrăm guvernanților câteva idei, deși sunt convins că au și ei.

Referendum pentru a traversa strada pe culoarea verde la semafor.

Referendum pentru a face cruce cu mâna dreaptă.

Referendum pentru a scoate din cele Zece Porunci pe cea care spune ”Să nu furi!”. (Asta a fost băgată în urma protocolului SRI cu … )

Referendum pentru a sărbători Crăciunul în zilele de 25,26 și 27 decembrie.

Referendum pentru a sărbători Ajunul Crăciunului în ziua de 24 decembrie.

Referendum pentru ca numele țării să fie România .

Referendum pentru ca a șaptea zi din săptămână să se numească ”duminică”.

Referendum pentru ca sâmbătă și duminică să fie zile de week-end.

Referendum pentru ca cei care se căsătoresc să se numească soț și soție.

Referendum pentru ca cei care acceptă căsătoriile între persoane de același sex să nu poată participa la nunțile persoanelor care au sex diferit.

Referendum pentru ca persoanele care nu acceptă căsătoriile persoanelor de același sex să nu mai facă sex decât cu soțul/soția din acte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.