Incredibila moștenire lăsată de Dăncilă. 2472 criminali și 1057 violatori în libertate 3
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Incredibila moștenire lăsată de Dăncilă. 2472 criminali și 1057 violatori în libertate

Un total de 22.615 deținuți eliberați mai repede din închisoare, dintre care 2472 condamnați pentru omor, 1057 condamnați pentru viol și 3253 pentru tâlhărie – este „bilanțul negru al moștenirii lăsate de guvernul PSD și de premierul demis, Viorica Vasilică Dancilă, până la momentul căderii guvernului prin moțiune de cenzură”, scrie, într-un comunicat de presă, liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Potrivit acestuia, bilanțul este confirmat oficial de Ministerul Justiției.

„Aproape 7.000 de criminali, violatori și tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou.

De la intrarea în vigoare a legii, în fiecare lună, aproape 1.000 de deținuți au ieșit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenție. PSD și Dăncilă s-au opus abrogării recursului compensatoriu, transformând străzile României în raiul infractorilor.

PSD și Dăncilă au promis că vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori și tâlhari și au mintit, ținând deschise ușile penitenciarelor pentru ei. Au spus ca vor înăspri pedepsele și au mințit din nou.

PSD și Dăncilă au refuzat să ducă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!”, mai scrie deputatul liberal.

Incredibila moștenire lăsată de Dăncilă. 2472 criminali și 1057 violatori în libertate 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.