Incredibil! Tăriceanu și-a luat umilință maximă de la ProRomânia încă din prima zi 1
Ultima Ora Politic

Incredibil! Tăriceanu și-a luat umilință maximă de la ProRomânia încă din prima zi

Mai mulți lideri ai ProRomânia au făcut scandal în partid la propunerea ca Tăriceanu să fie copreședinte al Alianței. Pentru a aplana într-un fel conflictul, s-a ales varianta ca Sorin Cîmpeanu și Norica Nicolai să devină copreședinții viitoarei Alianțe politice dintre ProRomânia și ALDE.

Unul dintre cei mai vocali lideri ProRomânia împotriva lui Tăriceanu este fostul ministru al agriculturii, Daniel Constantin. Pe de altă parte, fostul premier, Mihai Tudose s-a declarat constant împotriva unei alianțe dintre Pro România și ALDE.

Tudose a scris luni pe Facebook: ”Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRORomânia parcă e cam muuuuult prea mult!!!”

Sorin Cîmpeanu este în prezent președintele Consiliului Național al Rectorilor, rector al Universității de Agronomie din București, fost ministru al educației în guvernul Ponta. Norica Nicolai a fost europarlamentar ALDE și a deschis lista la europarlamentare, însă partidul n-a trecut pragul electoral pentru a intra în PE.

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat că Pro România îl va susține la alegerile prezidențiale pe candidatul indepenent Mircea Diaconu, care și-a anunțat duminică intenția de a candida. Diaconu ar urma să fie susținut de ProRomânia și de ALDE, Călin Popescu Tăriceanu urmând să anunțe că renunță la candidatură.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.