Incredibil: Secretarul de stat a fost la ședință doar în fotografia trucată!
Ultima Ora Politic Social

Incredibil: Secretarul de stat a fost la ședință, adică la muncă, doar în fotografia trucată!

Mihaela Toader, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, apare într-o poză. Problema de aici începe și Photoshop e „implicat”, scrie playtech.ro.

Incredibil: Secretarul de stat a fost la ședință doar în fotografia trucată! Photoshop

Pe 20 martie, Ministerul Fondurilor Europene a publicat pe Facebook o serie de imagini. Nimic neobișnuit până nu te uiți la poza principală. În ea, în spatele steagului României, este Mihaela Toader, secretar de stat în acest minister. Doar că Toader nu apare în poză, ci a fost pusă acolo cu Photoshop. Ceea ce ne aduce aminte de Gabriel Oprea care a „primit” o poză și a pus-o pe Facebook.

Conform MFE, imaginile sunt de la o întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Asistență Tehnică. În cadrul întâlnirii au fost prezentate progresele înregistrate în implementarea POAT. Au fost reprezentanți AM POAT, parteneri și beneficiari MFE și reprezentanți ai Comisiei Europene.

Incredibil: Secretarul de stat a fost la ședință, adică la muncă, doar în fotografia trucată! 5 Incredibil: Secretarul de stat a fost la ședință, adică la muncă, doar în fotografia trucată! 6

Pe cât posibil, am încercat să identific în imagine acele elemente care clar nu sunt naturale. De exemplu, toate microfoanele sunt lungi și puse în fața vorbitorilor. Mihaela Toader are în față un fel de microfon înjumătățit. Apoi, sunt câteva elemente cel puțin bizare în cadrul acesta.

Cel care a lucrat imaginea în Photoshop a făcut o treabă destul de proastă la marginea laptopului, la peretele din spate și la umărul drept al lui Toader.

Postarea MFE de pe Facebook are și un comentariu, dar nu poate fi văzut. Cel mai probabil e vorba de cineva care a remarcat problema și a fost cenzurat. Oricum, în caz că MFE șterge postarea, pe care acum o găsești aici, mai jos e un screenshot cu seria de imagini.

Photoshop

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.