Viorica Dăncilă merge în pelerinaj. Șefa PSD speră să nu fie huiduită la Putna
De senzație. Marea fotografie a lui Dăncilă. S-a făcut de râs
Ultima Ora Politic

Incredibil. Oficial de la Bruxelles sechestrat de Dăncilă pe Valea Prahovei. Foto

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a izbucnit la adresa Guvernului Dăncilă după ce a parcurs drumul București-Brașov cu blocaj de o oră și jumătate. Oficialul de la Bruxelles este indignat de faptul că nu se ia nicio măsură pentru construirea autostrăzii Brașov-Comarnic, acuzându-i că ”fabulează” despre această construcție de mai mult timp.

Siegfried Mureșan, atacat de un europarlamentar PSD. ”Nu are pic de rușine”
Incredibil. Oficial de la Bruxelles sechestrat de Dăncilă pe Valea Prahovei

”Astăzi am simțit din nou pe pielea mea ce înseamnă să avem un guvern format din miniștri incompetenți care țin țara pe loc și care crează oamenilor neplăceri în fiecare zi. La ora 12 trebuia să fiu la Brașov, am plecat la ora 9 din București, doar că, în loc să circulăm pe autostrada Brașov-Comarnic am stat blocat o oră și jumătate pe drumul național la Comarnic și pe Valea Prahovei.

În loc să construiască autostrada Brașov-Comarnic pe fonduri europene, care ne stau la dispoziție și sunt neabsorbite la Bruxelles, ministrul Transporturilor a fabulat ani de zile despre construcția autostrăzii Brașov – Comarnic în parteneriat public-privat și acum fabulează despre construcția ei pe bani de la bugetul de stat, adică pe banii noștri.

Același ministru ne promitea în urmă cu o lună că la 31 iulie vom călători fără întrerupere pe autostrada de la Sibiu la Nădlac, o altă minciună. Pe acea autostradă există un loc unde nici măcar nu au început lucrările. Acestea vor dura ani de zile, nici poveste să circulăm le acea autostradă mai puțin de o săptămână.Acesta este guvernul României. În timp ce ei stau în fotoliile lor ministeriale, oamenii stau blocați pe străzi, iar mărfurile stau blocate în trafic.

Avem cu toții costuri, discomfort și multe neplăceri.

De aceea vă spun foarte clar: acest guvern ne afectează zilnic calitatea vieții, a vieții fiecăruia dintre noi. E viața noastră nu viața lor, de aceea spunem STOP! Vă rog să nu îi mai votați niciodată și să punem oameni serioși în capul țării”, a scris pe pagina sa de facebook eurodeputatul Siegfried Mureșan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.