FOTO. Minciunile Vioricăi Dăncilă au ajuns la Bruxelles. Decisiva din Parlamentul European. Va fi dată jos
Rareș Bogdan se amuză pe seama lui Dăncilă, după ce a cerut suspendarea lui Iohannis
Ultima Ora Politic

FOTO. Minciunile Vioricăi Dăncilă au ajuns la Bruxelles. Decisiva din Parlamentul European. Va fi dată jos

Recent, primul-ministru al României, Viorica Dăncilă afirma că Opoziția nu a făcut nimic pentru români și că președintele Iohannis nu are altă preocupare decât aceea de a bloca inițiativele Guvernului.

Declarațiile Vioricăi Dăncilă au stârnit rumoaare la Parlamentul European, de unde, șefa guvernului primește o lovitură cruntă de la eurodeputatul PNL Rareș Bogdan.

Acesta desființează punct cu punct afirmațiile premierului despre care spune că minte atunci când spune aceste lucruri.

”Minciunile premierului PSD sunt atât de penibile încât rivalizează cu cele ale stăpânului din închisoare, din ale cărui demențe ideologice se inspiră încă!

Cum nu a făcut opoziția nimic pentru români? Dar lupta la baionetă pentru legile justiției și codurile penale? Dacă nu blocau opoziția și președintele Klaus Iohannis tentativele de măcelărire a acestor legi, acum erau dezincriminate toate faptele de corupție, iar cei condamnați pentru jefuirea României erau liberi până la unul! A fost un asediu cumplit!

A fost ca la Plevna!Datorită intervenției opoziției, România nu se află acum în situația Ungariei! Dacă era după PSD, la această oră țara asta era paradisul infractorilor. Au reușit să elibereze aproape 19000 de condamnați, dar dacă era după ei, la ora asta exista amnistie și grațiere pentru toți cei care au făcut din mită o profesiune de credință! Președintele Iohannis le-a spus, atunci: până aici!!Și vă mai spun ceva, doamna Dăncilă!

Liberalii care conduc orașe și consilii județene au schimbat fața comunităților! Și nu doar localitățile mari se ridică, ci și Sinaia, Moisei …lista este tot mai lungă! Aici, românii au un nivel de viață mult peste ceea ce se întâmplă în localitățile confiscate de PSD, ținute în întuneric! Cele mai sărace regiuni din Uniunea Europeană sunt în România și sunt ținute prizoniere de baronii care vă mențin la putere! Sărăcia lucie, șomajul, mizeria, spitalele crâncene, școlile fără apă sunt opera voastră! Vă acuz de crimă cu premeditare împotriva speranței românilor! Ați făcut averi uriașe fiind lideri ai stângii și continuați să-i amăgiți pe români, să-i cumpărați, să-i vindeți ca la târg! Și ați mai făcut ceva: ați împrumutat România la dobânzi infernale, pe seama tuturor copiilor, pe care-i forțați să achite o factură din care nu știu cum va ieși țara asta!! Nu v-ar fi rușine…Vă vom da jos!! Cu orice risc, în ciuda tuturor bombelor plasate în economie! Asta face opoziția, doamna Dăncilă, își salvează țara din ghearele unor incompetenți mincinoși, nesimțiți, țicniți și corupți! Luați-vă popcorn, începe filmul pulverizării celor care au făcut averi în timp ce secătuiau țara!

P.S.: Spre deosebire de PSD, opoziția nu se cațără pe sentimentele românilor, nu le parazitează! Mai țineți minte ziua când 600.000 de cetățeni și-au apărat țara în stradă? Dacă situația era alta, nu dura nici 5 minute să profitați de ei, să vă asumați meritele! Acei români, pe care PSD i-a jignit, i-a luat de proști, au arătat că sunt dispuși să lupte! Nu întindeți coarda!”, scrie Rareș Bogdan pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.