Maria Grapini cere schimbarea Constituției. Ultimatum pentru Klaus Iohannis
Ultima Ora Politic

Video. Incredibil. Maria Grapini prinsă când a vrut să-i fure voturi Laurei Codruța Kovesi la numărătoare

Gafă monumentală a europarlamentarului Maria Grapini. Aceasta a greșit numărătoarea voturilor din Comisia LIBE. Europarlamentarul Judith Sargentini (Grupul Verzilor) a atenționat-o pe Maria Grapini (S&D) că „a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) a PE.

„Voturile date astazi de europarlamentarii din LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput.

„22”, a spus europarlamentarul roman, dupa ce a numarat voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

„Imi cer scuze”

Urma numaratoarea voturior in cazul Kovesi. In momentul in care Grapini ia buletinele de vot si incepe sa le numere, doua dintre acestea par a fi lipite.

„Ho, ho, ho”, sare Sargentini, potrivit imaginilor video.

„Trei, trei, trei”, tipa Grapini, care-si da seama ca a gresit. „Imi cer scuze”, continua aceasta.

„Nu. Dar lasa-ma pe mine sa fac asta!”, ii spune Sargentini. Aceasta reia numaratoarea si ii ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi,

„Ok”, se resemneaza Grapini”, conform Ziare.com.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii