Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Ultima Ora Breaking News Politic

Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că duminică va începe o vizită în Statele Unite, care va avea şi o „componentă economică puternică” şi care va constitui totodată „un bun prilej pentru a fi prezentate investitorilor americani oportunităţile de afaceri din România”.

Vizita șefei PSD, Viorica Dăncilă peste Ocean este luată la mișto de către parlamentari care spun că aceasta nu va face ”Mare brânză”, în SUA.

Ba mai mult, unii dintre aleși spun că premierul merge doar la cumpărături și eventual să își facă poze de campanie cu Casa Albă pe fundal.

”Dincolo de shopping, nu este clar ce va discuta doamna Dăncilă la întâlnirea din New York cu reprezentanți ai mediului de afaceri, organizată de Camera de Comerț Româno Americană.

Poate le explică potențialilor investitori americani cu această ocazie că avem o legislație predictibilă, cu nenumărate schimbări ale Codului Fiscal, cât de benefică este Ordonanța 114 pentru mediul economic, cum rămâne cu exploatările de zăcăminte offshore din Marea Neagră, de ce România are cea mai mare inflație din UE și mai ales de ce dorește doamna premier investiții chineze în sectoare strategice ale economiei noastre.

Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA 3

Nu uitați că la ultima excursie făcută peste Ocean, Dăncilă făcea politică externă pe persoană fizică. Prezentă la conferinţa AIPAC,Vasilica Viorica promitea mutarea ambasadei României în Israel dela Tel-Aviv la Ierusalim, invocând faptul că a fost impresionată,împreună cu guvernul şi poporul românde gestul preşedintelui american Donald Trump.

Asta deși în mod evident nu avea nicio atribuție în acest sens. Întoarsă acasă, ea a dat înapoi privind ambasada, spunând că a fost doar o opinie personală, nu o poziție în numele guvernului”, spune deputatul PNL Matei Dobrovie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.