Viorica Dăncilă primește Decisiva în ziua Congresului. Candidatura ei la președinție este o farsă
PSD, eroare la calcule. Sondajul intern cutremură partidul. Marele dușman al lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

Incredibil. Dăncilă, cu un pas în pușcărie. Premierul s-a autodenunțat. Riscă ani grei

Premierul Viorica Dancila a confirmat, vineri, că s-a deplasat cu elicopterul până la Iași, susținând însă că acesta a fost plătit de partid. „Nu folosim bini publici precum alți lideri de partid”, a spus Dancila. Însă banii PSD provin tot din fonduri publice, partidul primind doar pentru luna august 11,2 milioae de lei de la buget.

”E la latitudinea partidului ce mijloace are că să-și poată face campania. Nu folosim bani publici. Cred că e dreptul partidului să ia decizii, mai ales când timpul nu permite să ajungi rapid în locuri mai îndepărtate”, a spus Dancila.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a confirmat că elicopterul este plătit din fondurile PSD.

„Este un elicopter angajat de PSD, va spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului. E plătit de PSD, din fondurile de la PSD”, a susținut Fifor.

Întrebată dacă știe cât durează să ajungi cu mașînă la Iași din București, Dancila a răspuns: „Probabil acesta este și motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvoltă infrastructură în România”.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, pe durata anului 2019, sumele care au intrat lunar în contul PSD 21 milioane de euro. Sumele au oscilat între 623.459 lei și 35.145.303 lei. În total, pe ansamblul anului, PSD a încasat cu titlu de subvenție 96,84 milioane lei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.