Nuntă în politica românească. Andreea Cosma cerută în căsătorie de un fotbalist
Ultima Ora Exclusiv Politic

INCREDIBIL. CUM A APĂRUT ÎN PARLAMENT ANDREEA COSMA. IMAGINI DE SENZAȚIE

INCREDIBIL. CUM A APĂRUT ÎN PARLAMENT ANDREEA COSMA. IMAGINI DE SENZAȚIE

Deputatul PSD Andreea Cosma este o doamnă care se pare că își alege cu ”grijă” ținutele cu care vine la muncă, în Parlamentul României, acolo unde a fost trimisă de alegători să le reprezinte interesele.

Deputata social-democrată nu se obosește prea mult cu  făcutul legilor pentru români, dar în schimb își etalează formele voluptoase în fața colegilor din Palatul Parlamentului.

Zilele trecute, după ce fratele său, fostul deputat Vlad Cosma a provocat un imens scandal legat de șefa DNA Laura Codruța Kovesi, aleasa din Ploiești a fost surprinsă de fotoreporteri într-o ținută care spune totul. Imaginea vorbește de la sine.

citește și : Zi foarte importantă pentru Gigi Becali. Poate câștiga o sumă enormă de bani

Urmărită penal pentru evaziune fiscală

Fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma,condamnat alături de fiul său Vlad Cosma la închisoare cu executare, Andreea Cosma, este și ea urmărită penal într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul este de 35 de milioane de euro. Andreea Cosma, care a fost notar public până să ajungă în Parlament este bănuită de procurori că ar fi avut mai multe firme-fantomă prin care făcea evaziune fiscală și spăla bani. Procurorii au început urmărirea penală atât faţă Andreea Cosma, cât şi faţă de biroul notarial deţinut de aceasta.
Dosarul vizează declarări de deconturi de TVA, ca urmare a unor operaţiuni comerciale derulate în perioada 2012-2013, cu contribuabili asimilaţi firmelor de tip fantomă.
În acest caz, se vorbeşte de sume de peste 300.000 lei care au fost ridicate ulterior în numerar fără nicio justificare legală. Ca notar, Andreea Cosma ar fi autorizat toate aceste operaţiuni comerciale.

ANDREEA COSMA

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.