Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Ultima Ora Breaking News Politic

INCREDIBIL. Au anulat buletinul de vot cu numele lui Iohannis. Josnicie de la PSD. FOTO

Probleme la toate secțiile de votare din Bistrița! Specimenul de buletin de vot, aflat la intrare, sugerează indirect alegătorilor cu cine să NU voteze. Mențiunea ANULAT de pe aceste specimene apare exact pe numele candidatului PNL la funcția de președinte al României.

Neregulile au fost sesizate de liberalii bistrițeni pe pagina lor de Facebook, dar și la Biroul Electoral Județean (BEJ) Bistrița-Năsăud. Aici însă soluționarea a fost amânată pentru ziua votului, la prânz.

În municipiul Bistrița, la toate secțiile de votare, specimenele de buletine de vot ce trebuiesc afișate la loc vizibil și ștampilate cu ANULAT, au o insinuare perfidă și jignitoare la adresa alegătorilor:ȘTAMPILA „ANULAT” A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS!

Oamenii PSD s-au dedat la un act de cea mai joasă speță, cuprinși fiind într-un cerc vicios a cărui arie este calculată la peste un milion de rude, amante, membri de partid și neamuri instalate în aparatul bugetar!

Instituțiile statului trebuie să ia atitudine!„, au scris reprezentanții PNL Bistrița pe pagina lor de Facebook.

Conducerea PNL Bistrița a depus la Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud o întâmpinare în care sunte sesizate toate aceste aspecte și care teoretic ar trebui soluționată de îndată.

Concret, PNL Bistrița a solicitat BEJ Bistrița-Năsăud să dipsună de îndată retragerea acestor specimene de buletin de vot di toate secțiile de votare și totodată acestea să fie înlocuite cu alte bultine care să poarte stampila ANULAT aplicată pe niciunul dintre cei doi candidați care se regăsesc pe buletinul de vot.

În documentul depus la BEJ, reprezentanții PNL Bistrița explică faptul că respectivele specimene de buletin de vot având mențiune ANULAT pe numele unuia dintre cei doi candidați, este de natură a altera, în mod grav, modul în care duminică 24.11.2019, se va desfășura turul de scrutin.

INCREDIBIL. Au anulat buletinul de vot cu numele lui Iohannis. Josnicie de la PSD. FOTO 3

Astfel, prin afișarea unor astfel de buletine de vot de către chiar autoritatea exercitată de birourile secțiilor de votare se sugerează alegătorilor chiar la intrarea în secția de vot să NU voteze cu candidatul PNL, care este unul dintre cei doi candidați ce se regăsesc pe buletinele de vot, creând astfel un dezechilibru și un tratament  nelegal față de opinia alegătorului venit să-și exercite dreptul la vot. Mai mult, candidatul PNL este vădit prejudiciat, întrcuât la intrarea în secția de vot, alegătorului i se sugerează în mod indirect să NU voteze cu domnia sa„, au scris reprezentanții PNL Bistrița în întâmpinarea depusă la BEJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit consilierului municipal Diana Morar, președinta BEJ Bistrița-Năsăud, judecătoarea Reghina Berari, a decis că va soluționa întâmpinarea PNL Bistrița abia duminică la ora 11.00, la 4 ore după deschiderea urnelor, timp în care specimenele de buletin de vot cu mențiunea ANULAT pe numele candidatului Klaus Iohannis rămân la locul lor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.