Bărbat mort în incendiu
Bărbat mort în incendiu
Social Ultima Ora

FOTO. INCENDIU puternic la o casă din Dej. Două persoane duse de urgență la spital. O fată de 20 de ani a suferit arsuri pe aproape to corpul

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Dej, judeţul Cluj. 

Incendiul a izbucnit, joi seară, la o casă de pe strada I.L.Caragiale din Dej, acolo fiind trimise două autospeciale pentru stins incendii şi un echipaj SMURD.

”În momentul sosirii echipajelor operative la faţa locului, casa era cuprinsă în mare parte de flăcări, iar un bărbat, ieşit pe propriile puteri din aceasta, i-a anunţat pe pompieri despre faptul că înăuntru casei se mai află două persoane ce nu reuşiseră să iasă din incendiu.

Imediat au fost constituite, pe lângă dispozitivul de stingere, şi două echipe de căutare ce au intrat în locuinţă pentru a-i găsi pe cei doi.

Pompierii dejeni au găsit în primă instanţă un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ce se afla în stare de inconştienţă, pe care l-au extras de urgenţă, precum şi o femeie, în vârstă de 20 de ani, care prezenta arsuri grave pe aproape tot corpul”, a transmis ISU Cluj.

INCENDIU puternic la o casă din Dej
INCENDIU puternic la o casă din Dej

Cei doi au fost predaţi echipajului SMURD unde au primit primul ajutor calificat şi, după ce bărbatul a început să-şi revină în urma oxigenului admintrat, au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Intervenţia pentru stingerea incendiului a durat aproximativ două ore, fiind limitată extinderea flăcărilor la casa şi la garajul aflate în imediata apropiere.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la jarul aprins căzut din sobă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.